Máme nový e-shop a redesign

redesign1

Protože chci vám, našim zákazníkům, vycházet maximálně vstříc, pustili jsme se do redesignu a tvorby nového e-shopu. Stránky jsou výsledkem našeho více jak půlročního úsilí. Snažili jsme se je udělat maximálně pohodlné a uživatelsky přívětivé, ale jsme jen lidé, kdyby i přesto jste narazili na něco, co by chtělo zlepšit, budeme rádi za vaše poznámky a rady. 

 

Proč jsme se rozhodli pro redesign 

Změna loga byla nutná, protože se začalo měnit porfolio produktů a stávající barevnost přestala vyhovovat. Navíc e-shop byl už fukčně zastaralý. Těmi hlavními důvody proč jsme přistoupili k tak zásadnímu redesignu bylo:

  1. Změnila se nám cílová skupina. Bederní pásy už vyrábíme i pro pány a těm růžová není úplně po chuti.
  2. Vzhledem k požadavkům na tisk bylo třeba symbol sluníčka zjednodušit.
  3. Změna v zaměření značky. NiceBelly už není jen o bederních pásech, ale i o udržitelném životním stylu.

 

Nebylo to snadné rozhodování a úpravy loga i stránek trvaly v podstatě více jak půl roku. Zvyk je navíc železná košile, a když si ještě své první logo člověk nakreslí sám a přilne k němu srdcem, těžko se s ním loučí... 

 

Doufáme ale, že se vám nový vzhled bude líbit a najdete si k němu cestu. Kvalita i produkty zůstanou samozřejmě zachovány. Střihy jsme neměnily, chraň bůh. Jen tím, že se logo v průběhu posledního půl roku měnilo a nechali jsme vyrobit cedulky se může stát, že na našich výrobcích najdete různé typy symbolů sluníčka. Nelekejte se tedy prosím. Jsme to stále my vaše NiceBelly sluníčko.

 

Kateřina Čermáková Boháčová
zakladatelka NiceBelly