Jak vybírat bederní pás?

články Blog_ jak vybrat bederni pas

V nabídce máme velikosti od XS po XXL, různě barevné, oboustranné nebo jednovrstvé... Jak si ale vybrat pás, aby správně seděl? 

Bederní pás slouží k zahřátí oblasti beder. Je šitý do písmene “A”. Jeho užší, horní část by měla být v pase, spodní, širší část na bocích. Na spodní části pásu je umístěna cedulka s naším logem ve tvaru sluníčka.

Pás vám musí sedět v pase, v oblasti u pupíku. Tam by měl být poměrně těsný. Pokud vám pás bude v pase volný, zvolili jste větší velikost, než byste měli mít. Pás je z přírodního bavlněného úpletu ( 95 % bavlna 5 % elastan). Nošením pás povolí, po vyprání se ale opět vrátí do původních stavu. Je to podobné, jako když si vezmete na sebe vyprané džíny. Nejdříve vám připadají těsné, ale za chvíli se v nich budete cítit pohodlně. Přesně takový pocit byste měli mít při oblečení pásu.

články Blog_ jak vybrat bederni pas2

Dvouvrstvé pásy hřejí více než pásy jednovrstvé a mají také delší životnost. Od svých zákazníků víme, že dvouvrstvé pásy vydrží přibližně 4 roky nošení. Díky dvěma vrstvám materiálu a vzduchové kapse mezi nimi, pás hřeje, aniž by musel být ze silného zatepleného materiálu. Dvouvrstvé pásy se dají nosit z obou stran. 

Jednovrstevný pás je vhodnější na pozdní jaro, léto, podzim. Je ušitý pouze z jednoho materiálu a nedá se nosit oboustranně. 

  • Pás musí být těsnější v pase. 
  • Nesmí tedy v pase odstávat ( zvolili jste větší velikost).
  • Dvouvrstvý pás hřeje více než jednovrstevný.
  • Dvouvrstvý pás má delší životnost (cca 4 roky).
  • Užší část pásu patří do pasu širší na boky.
  • Nošením pás povolí, po vyprání se vrátí do původního stavu.

 Ať vám naše pásy dobře slouží. Budiž teplo!