Jak jsme fotili v trávě

backstage foceni Hanka1_bolerko _ kalhotky_nicebelly

Hlavní myšlenkou značky NiceBelly je vytvářet pro vás krásné, praktické a udržitelné věci. Chci abyste se v našem oblečení cítili jako v druhé kůži. Proto jsem se rozhodla, že zkusíme udělat úplně přirozené focení bez líčení, retuší, světel a profesionálních modelek. Tedy tak, jak jako byste naše oblečení měli na sobě právě teď vy.

Vybrali jsme lokaci, kterou máme za vesnicí. I přeto, že jsme měli v hledáčku několik úchvatných míst mi tohle přišlo nakonec nejlepší. Na první pohled tam není nic, jen dlouhá tráva a pár kytek. Ale protože jsme trávili posledních pár měsíců hodně času s dětmi doma, chodila jsem kolem té suché trávy na pravidelné zdravotní procházky v různé denní i večerní doby. pozorovala jsem, jak se mění. Jak postupně raší a odkvétají kytky jak kvetou a schnou traviny.

Přišlo mi vlastně správné, že naše oblečení, které vzniká u nás ve vesnici se tady i rovnou vyfotí. Navíc na místních krásných maminkách. Dokonce i fotografka je od nás z vesnice. Lokálnější už ani být nemůžeme...

  backstage foceni Hanka2_tílko nicebelly 

Před lety jsem pracovala v nakladatelství, kde pětadvacetileté modelky se braly za staré a s hodně odřenýma ušima a štěstím se protlačily aspoň do časopisu 30+. Myslím, že tento trend se teď pomalu mění. A na věku už nezáleží. Ženy se začínají mít více rády takové jaké jsou. Uvědomují se, že když přijmou samy sebe a budou se sebou spokojené, stanou se krásnějšími. 

 

backstage foceni Hanka4_francouzske kalhotky nicebelly

 

Přijmout se ale není snadné, protože každá jsme nejvíc kritická sama k sobě. Musely padnout dvě láhve Prosecca, aby se holky odvážily přejít od focení dlouhých legín a trik k podprsenkám a kalhotkám...  Ale atmosféra byla tak fajn a padlo tolik vtípků na naší urputnou a nesmyslnou ženskou sebekritičnost, že se odvažuji tvrdit, že jsou fotky opravdu nenucené a přirozené.

Bylo nám v té trávě tak dobře, že jsme zůstaly až do tmy. Navdory kousancům od komárů i zpráv od lehce nervózních manželů, kteří doma uspávali děti a s nadějí vyhlíželi své modelky... 

A mojí touhou je, abyste se i vy cítili v našem oblečení jako my v té dlouhé trávě, jako doma, jako ve své krajině a ve svém krásném těle.

 

backstage foceni Hanka3_body nicebelly

 

Kateřina Čermáková Boháčová
zakladatelka NiceBelly

Najdete nás i na MALL.CZ