Letošní podzimní trhy v omezeném režimu

raminka2

Každoročně jsme se s Nicebelly stánkem účastnili na podzim několika větších designových trhů. Letos ale o účast na většině z nich nebudeme usilovat. Vzhledem k situaci, která hromadným akcím příliš nepřeje a k riziku, které s ohledem na okolnosti bychom na sebe brali. Budeme se účastnit pouze jedné předvánoční akce. Jaké bychom měli vědět v půli října a obratem se to dozvíte i vy.

Doufám, že nám to nebudete mít za zlé a pochopíte nás. Ti, kteří u nás na e-shopu nakupujete, víte, že pokud nesedí velikost, tak pro nás není problém zaslat jinou, či vyrobit zboží na míru. Rádi vám v šití na míru vyjdeme vstříc a to u jakéhokoli produktu z naší nabídky. 

Trhy se před nástupem kovidových opatření množily, jak houby po dešti. Bylo podle nás i pro vás zákazníky pak příliš mnoho akcí se stejnou nabídkou prodávajících. Nebo jste si kolikrát mysleli, že nás někde najdete a my tam nebyli... Protože stíhat všechny akce jednoduše pro nás ani nebylo možné. Sladit tak aktivní trhovnický život s osobním by nešlo dohromady a tak jsme se rozhodli se více soustředit na vývoj nových produktů a rozšíření nabídky, než jezdění po trzích. 

Navíc některé podmínky organizátorů trhů zašly za svou hranici zdravého rozumu. Třeba platit si na Dyzajn Marketu předběhnutí ve frontě na záchod, aby se prodejce rychle mohl vrátit na svůj stánek, nám už opravdu nepřišlo normální.  

Určitě vám můžeme slíbit, že se do budoucna budeme snažit se zúčastnit více jak jednoho trhu ročně. Ale naším cílem je prodávat přes další zprostředkovatele a dostat se k vám zákazníkům jinak. Například přes kamenné obchody, kde rádi nakupujete. Proto budeme rádi, pokud nám doporučíte nějaký obchod, kde byste si naše zboží přáli vidětt. My ho oslovím s naší VO nabídkou. 

Předem moc děkujeme za spolupráci a pochopení situace, která nastala letošní podzim. 

 

Kateřina Čermáková Boháčová
zakladatelka NiceBelly